Explora » Iniciatives » Educació » Joc Alerta CO2

Joc Alerta CO2

Al 2006 i gràcies a una subvenció de la Generalitat de Catalunya, es va crear el joc interactiu d’ordinador sobre canvi climàtic AlertaCO2, el qual serveix com a recurs educatiu no formal destinat a joves d’entre 12 i 18 anys de Catalunya.

Té 2 objectius principals:

  • Fer que el jugador o jugadora, arran de les experiències adquirides durant el joc, sigui conscient de com la seva activitat diària té relació directa amb un dels problemes medi ambiental més seriosos a què s’ha enfrontat mai la humanitat: l’escalfament del nostre planeta a un ritme excessivament accelerat.
  • Conscienciar al jugador o jugadora de que cada acció, per petita que sigui, és important, i de com aquestes petites accions a nivell individual, sumades, poden tenir una repercussió enorme.

El joc es pot jugar directament a través del web d’Acciónatura: http://www.accionatura.org/jocAlertaCO2/index.html

(per accedir-hi és important respectar les majúscules)

 

  • Distribució de prop de mil unitats entre centres educatius i punts d’informació i educació ambiental.
  • Versió del joc a Internet: http://www.accionatura.org/jocAlertaCO2/index.html (per accedir-hi és important respectar les majúscules)
  • Guanyador del 12è premi Civisme als Mitjans de Comunicació en la modalitat de pàgina web, que concedeix el Departament de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya (2007).

Si voleu instal·lar el joc a un ordinador o més, demaneu-nos-en les còpies que vulgueu a info@accionatura.org