Explora » Iniciatives » Educació » Agents per la Biodiversitat

Agents per la Biodiversitat

Agents per la Biodiversitat és un recurs educatiu que té com a missió motivar i moure a l'acció davant el canvi climàtic i reptes ambientals associats (pèrdua de biodiversitat sobre tot) als nois i noies d'últim cicle de primària i primer cicle d'ESO.

Agents per la Biodiversitat es troba a www.agentsperlabiodiversitat.cat i és una eina fàcil, amena i molt clara on l'alumnat s'implica, aprén i diu la seva, compartint la seva opinió amb altres persones d'altres centres.

Contacta amb nosaltres per obtenir-ne més informació!

 

Aquesta eina és del tot intuïtiva i permet al professorat gestionar les respostes i els moviments dels alumnes de forma clara i ordenada. Entreu a www.agentsperlabiodiversitat.cat i registreu-vos. Veureu que és senzill. 

Si teniu preguntes al respecte, no dubteu en contactar amb nosaltres, o bé trucant al 93 237 38 02 o enviant un correu electrònic agentspelclima@accionatura.org.

 

 

Agents per la Biodiversitat és una eina que acaba de començar i encara no tenim resultats. Per això us demanem que ens envieu els suggeriments que creieu oportuns, i si la feu servir, ompliu el formulari d'avaluació. D'aquesta manera millorarem plegats aquesta eina que estem segurs pot donar molt de suport en la lluita contra la pèrdua de la Biodiversitat a través de les petites accions.

Presentació Agents per la Biodiversitat: et dona una bona idea general del recurs, i de la seqüència d'utilització, amb la perspectiva tant del professorat, com de l'alumnat.

Resum del funcionament del recurs per mestres i educadors/educadores - En aquest breu document resumim el funcionament i la seqüència d’aplicació del recurs, tal i com també teniu amb més detall a la pàgina d’inici del vostre panell d’administració.

Guia de mestres Agents per la Biodiversitat - En aquesta Guia donem una orientació més precisa sobre com aplicar el recurs, i les competències bàsiques dels nous currículums establerts pel Departament d’Educació que es treballaran.