Comunicació


Campanyes destacades

Coneix » Comunicació

Comunicació

30/06/2016

Pel dia del Medi Ambient (5 Juny)... #CompensaNatura!


Tant si anualment destineu una part dels vostres beneficis a una causa ambiental, com si veieu que podríeu destinar-hi una petita part, per exemple per aquest proper DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT (5 de juny), us animem a ajudar-nos a preservar el "nucli antic" dels nostres boscos, que actualment ocupen ja menys d'un 5% de la superfíce arbrada de Catalunya.

Per cada 19 € que ens pogueu aportar, destinem un 80% a preservar a 25 anys 100 m2 d'uns dels boscos de més alt valor natural de Catalunya, mitjancant acords de pagament per serveis ambientals amb la corresponent propietat.

Amb la vostra implicació, rebeu:

  • - un certificat de DONACIÓ per gaudir dels avantatges fiscals
  • - un certificat numerat específic de la iniciativa CompensaNatura per a descàrrega i utilització a la vostra comunicació, p.e. xarxes socials, memòria de sostenibilitat, exposició a oficina/botiga, etc.
  • - la inclusió automàtica i permanent de la vostra empresa al llistat d'organitzacions implicades al web de CompensaNatura (secció “organitzacions”)
  • - reconeixement a les nostres xarxes socials (twitter/facebook)
  • - menció a les notes de premsa quan es materialitza la preservació del bosc on inclouem la vostra aportació

 

Podeu contactar amb nosaltres al 93 237 38 02 o a info@accionatura.org , o bé implicar-vos directament al web de la iniciativa a www.compensanatura.org (botó "COMPENSAR"), amb pagament amb targeta o Paypal.

Si preferiu fer-nos una transferència, tenim un número de compte específic per la iniciativa CompensaNatura:
 

[BANC SABADELL] ES16 0081 0150 5900 0139 9550
Titular: FUNDACIÓ NATURA


Poseu si us plau com a concepte "Donació CompensaNatura Selvans", i contacteu igualment amb nosaltres perquè tinguem les vostres dades fiscals (imprescindible per la desgravació!).

Acciónatura